書誌事項
- タイトル別名
-
- Potato Cookery from the End of the Taisho Era to the Early Showa Period(5)Stir-fried Dishes- From the Viewpoint of Cookery Science -
- タイショウ マッキ カラ ショウワ ショキ ニ オケル ジャガイモ ノ チョウリ(5)イタメ ブツ : チョウリ カガク ノ シテン カラ
この論文をさがす
抄録
4
KJ00008135360
収録刊行物
-
- 學苑
-
學苑 863 22-23, 2012-09-01
東京 : 光葉会
- Tweet
詳細情報
-
- CRID
- 1050001202935078656
-
- NII論文ID
- 40019489992
-
- NII書誌ID
- AN00038441
-
- ISSN
- 13480103
-
- NDL書誌ID
- 024092488
-
- 本文言語コード
- ja
-
- 資料種別
- departmental bulletin paper
-
- データソース種別
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles