Compositional Changes in Molecular Species of Fish Muscle Phosphatidylcholine during Frozen Storage
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 凍結貯蔵中における魚肉ホスファチジルコリンの分子種の変化
- 凍結貯蔵中における魚肉ホスファチジルコリンの分子種の変化〔英文〕
- トウケツ チョゾウチュウ ニ オケル ギョニク ホスファチジルコリン ノ ブン
Search this article
Description
記事分類: 食品工学--水産食品
Journal
-
- BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
-
BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY 37 (1), 80-84, 1986-02
北海道大学水産学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813963891456
-
- NII Article ID
- 120000955542
-
- NII Book ID
- AN00230314
-
- HANDLE
- 2115/23908
-
- NDL BIB ID
- 3082615
-
- ISSN
- 00183458
-
- Text Lang
- en
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles