Reduction of histamine in soy sauce by Tetragenococcus halophilus with flocculation activity
Bibliographic Information
- Other Title
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- 凝集性醤油乳酸菌を利用した醤油中のヒスタミン生成の低減
- ギョウシュウセイ ショウユ ニュウサンキン オ リヨウ シタ ショウユチュウ ノ ヒスタミン セイセイ ノ テイゲン
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Journal
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- 日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan
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日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan 114 (8), 491-500, 2019-08
東京 : 日本醸造協会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050856141145479296
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- NII Article ID
- 40021998663
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- NII Book ID
- AN10034389
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- ISSN
- 09147314
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- NDL BIB ID
- 029953481
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- journal article
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- Data Source
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- IRDB
- NDL Search
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