Understanding food systems : agriculture, food science, and nutrition in the United States
書誌事項
- タイトル
- "Understanding food systems : agriculture, food science, and nutrition in the United States"
- 責任表示
- Ruth MacDonald, Cheryll Reitmeier
- 出版者
-
- Academic Press, an imprint of Elsevier
- 出版年月
-
- c2017
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795900392960
-
- NII書誌ID
- BB27148309
-
- ISBN
- 9780128044452
-
- LCCN
- 2017936522
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017936522
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 分類
-
- LCC: TX360.U6
- DC23: 641.300973
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- United States
- LCSH: Food supply -- United States
- LCSH: Farm produce -- United States
- LCSH: Agriculture -- United States
- LCSH: Nutrition -- United States
-
- データソース種別
-
- CiNii Books