調理学 : 生活の基盤を考える
CiNii
Available at 46 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "調理学 : 生活の基盤を考える"
- Statement of Responsibility
- 南道子, 舟木淳子編著
- Publisher
-
- 学文社
- 第3版
- Publication Year
-
- 2016.3
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- チョウリガク : セイカツ ノ キバン オ カンガエル
Search this Book/Journal
Notes
監修: 吉田勉
参考文献あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797813771648
-
- NII Book ID
- BB21042509
-
- ISBN
- 9784762026058
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books