北海道産海藻及び水産食品の機能成分 : 酵素阻害, 多糖類, フレーバー成分

CiNii Available at 2 libraries

Bibliographic Information

Title
"北海道産海藻及び水産食品の機能成分 : 酵素阻害, 多糖類, フレーバー成分"
Statement of Responsibility
栗原秀幸[述]
Publisher
  • 日本水産油脂協会
Publication Year
  • [2011]
Book size
26cm
Other Title
  • ホッカイドウサン カイソウ オヨビ スイサン ショクヒン ノ キノウ セイブン : コウソ ソガイ タトウルイ フレーバー セイブン

Search this Book/Journal

Notes

参考文献: p3

平成23年6月24日講演

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797999347840
  • NII Book ID
    BB08764178
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top