書誌事項
- タイトル
- "Sustainable food production : an earth institute sustainability primer"
- 責任表示
- Shahid Naeem, Suzanne Lipton, and Tiff van Huysen
- 出版者
-
- Columbia University Press
- 出版年月
-
- c2021
- 書籍サイズ
- 23 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardback
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
On cover: "The earth institute, Columbia University"
On back cover: "Columbia University earth institute sustainability primers"
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130570762218376592
-
- NII書誌ID
- BC06825381
-
- ISBN
- 9780231189644
-
- LCCN
- 2021016646
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2021016646
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- LCC: S494.5.S86
- DC23: 338.1
- NDLC: DM11
-
- データソース種別
-
- CiNii Books