食肉からのタンパク質抽出に対する熱処理の影響
書誌事項
- タイトル別名
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- Effect of thermal treatment on extraction of proteins from meats.
- 食肉からのタンパク質抽出に対する熱処理の影響〔英文〕
- ショクニク カラ ノ タンパクシツ チュウシュツ ニ タイスル ネツ ショリ
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説明
The extractability of proteins from heated meat was investigated for carp, saurel, flatfish, prawn, calamary, scallop, ram, and beef. Both of the extracted quantities of sarcoplasmic proteins and myofibril proteins were less than 2% after heating over 70°C for 10 min. These results suggest the possibility of using the extracted quantities as the index of heat processing of meat materials.
収録刊行物
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- 日本水産学会誌
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日本水産学会誌 49 (10), 1569-1572, 1983
公益社団法人 日本水産学会
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1390282681389915264
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- NII論文ID
- 130001544025
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- NII書誌ID
- AN00193422
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- ISSN
- 1349998X
- 00215392
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- NDL書誌ID
- 2608404
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- 本文言語コード
- en
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- データソース種別
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- JaLC
- IRDB
- NDL
- Crossref
- CiNii Articles
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- 抄録ライセンスフラグ
- 使用不可