- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Research on innovation process and dissemination of Koshu wine : Case study of Saler Recipe and Koshu Kiiro Aroma
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 甲州ワインにおけるイノベーションのプロセスと普及に関する研究 : ワインの味わいを変えたシュール・リー製法と香りを変えた甲州きいろ香を事例に
- コウシュウ ワイン ニ オケル イノベーション ノ プロセス ト フキュウ ニ カンスル ケンキュウ : ワイン ノ アジワイ オ カエタ シュール ・ リー セイホウ ト カオリ オ カエタ コウシュウキイロカオリ オ ジレイ ニ
Search this article
Description
type:P(論文)
Journal
-
- 立教ビジネスデザイン研究
-
立教ビジネスデザイン研究 14 17-34, 2017
dummy publisher
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1390290699762818304
-
- NII Article ID
- 120006414968
-
- NII Book ID
- AA11919969
-
- ISSN
- 13493701
-
- NDL BIB ID
- 028835457
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- JaLC
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles