Research on Optimal Design of Commercial Kitchen Ventilation Part17. Thermal Environmental of Commercial Kitchens that was set Ventilation Rate Based on the Ventilation Guideline for Commercial Kitchens Installed Electric Cooking Appliances

DOI

Bibliographic Information

Other Title
  • 業務用電化厨房に適した換気設計手法に関する研究 (第17 報)業務用電化厨房施設の換気設備設計指針を適用した実厨房の温熱環境

Description

<p>本報では、中規模社員食堂のうち、既報の対象厨房に比べて提供食数が多い厨房を含め、新たに2 物件の社員食堂厨房をJEHC 指針で提案されている必要換気量に設定して、温熱環境実測を実施し、相対湿度80%を越える状況が継続しないこと、および、排気フード外表面での結露が発生しないことを確認した結果を紹介する。</p>

Journal

Details 詳細情報について

  • CRID
    1390571395580398848
  • NII Article ID
    130008111513
  • DOI
    10.18948/shasetaikai.2020.4.0_1
  • ISSN
    24242179
    18803806
  • Text Lang
    ja
  • Data Source
    • JaLC
    • CiNii Articles
  • Abstract License Flag
    Disallowed

Report a problem

Back to top