生食野菜と調理器具に対するフキ抽出液の洗浄・消毒効果
Bibliographic Information
- Other Title
-
- セイショク ヤサイ ト チョウリ キグ ニ タイスル フキ チュウシュツエキ ノ センジョウ ・ ショウドク コウカ
- Washing and Disinfectant Effects of Japanese Butterbur (Petasites japonicus) Extract on Cut Vegetables and Cooking Utensils
Search this article
Journal
-
- 日本給食経営管理学会誌
-
日本給食経営管理学会誌 5 (1), 17-27, 2011
日本給食経営管理学会
- Tweet
Keywords
Details
-
- CRID
- 1520290882791999872
-
- NII Article ID
- 40019883565
- 20000664784
-
- NII Book ID
- AA12498775
-
- ISSN
- 21872937
-
- NDL BIB ID
- 025033662
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE5(社会・労働--社会問題・社会保障)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN