- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
豆腐業界・この人に聞く(第7回)無浸漬で革新的な豆乳製法を確立 内閣総理大臣賞に続き叙勲の栄誉 (株)ワイエスピー(福岡県) 代表取締役社長 新開節夫さん
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トウフギョウカイ ・ コノ ヒト ニ キク(ダイ7カイ)ムシンシ デ カクシンテキ ナ トウニュウ セイホウ オ カクリツ ナイカク ソウリ ダイジンショウ ニ ツズキ ジョクン ノ エイヨ (カブ)ワイエスピー(フクオカケン) ダイヒョウ トリシマリヤク シャチョウ シンカイセツフ サン
Search this article
Journal
-
- Soyfood journal = ソイフードジャーナル : 大豆加工食品総合専門誌
-
Soyfood journal = ソイフードジャーナル : 大豆加工食品総合専門誌 39 (9), 10-13, 2019-09
京都 : フードジャーナル社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520573331194528640
-
- NII Article ID
- 40022025311
-
- NII Book ID
- AA12857572
-
- NDL BIB ID
- 029990367
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles