- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
ルウの研究--小麦粉蛋白質の加熱による変化
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ルウ ノ ケンキュウ コムギコ タンパクシツ ノ カネツ ニヨル ヘンカ
Search this article
Description
記事分類: 食品工学--味噌・醤油・調味料・香辛料
Journal
-
- 家政学雑誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
家政学雑誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 30 (5), p441-445, 1979
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520853834207237760
-
- NII Article ID
- 40000472897
-
- NII Book ID
- AN00041468
-
- ISSN
- 04499069
-
- NDL BIB ID
- 2037159
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles