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匂い強度評価システムOdor Impact Spectra(OIS)の開発とその食品香気解析への応用
Bibliographic Information
- Other Title
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- ニオイ キョウド ヒョウカ システム Odor Impact Spectra OIS ノ カイハツ ト ソノ ショクヒン コウキ カイセキ エノ オウヨウ
- New software for the evaluation of odor impact spectrum (OIS) and an application for determination of the ripening period from Citrus aroma
- 2008年度日本味と匂学会第42回大会
- 2008ネンド ニホン アジ ト ニオイ ガッカイ ダイ42カイ タイカイ
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Journal
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- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
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日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 15 (3), 657-660, 2008-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520853834862095360
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- NII Article ID
- 110007369724
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- NII Book ID
- AA11426393
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- ISSN
- 13404806
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- NDL BIB ID
- 9781435
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles