過熱水蒸気・ジュール・超臨界・高圧利用技術で新食品開発を支援
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カネツ スイジョウキ ジュール チョウリンカイ コウアツ リヨウ ギジュツ デ シンショクヒン カイハツ オ シエン
- The device used superheated steam, J heating, super critical extraction, high pressure technology to develop new food
- 特集 高付加価値食品の製造技術
- トクシュウ コウフカ カチ ショクヒン ノ セイゾウ ギジュツ
Search this article
Journal
-
- 食品と開発 = Food processing and ingredients
-
食品と開発 = Food processing and ingredients 42 (9), 13-15, 2007-09
東京 : インフォーママーケッツジャパン
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1523669554530550016
-
- NII Article ID
- 40015626698
-
- NII Book ID
- AN10051049
-
- ISSN
- 09113932
-
- NDL BIB ID
- 8936443
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles