- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
加工食品分野における混合・混練・成形操作の紹介--小麦粉加工食品を中心に
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カコウ ショクヒン ブンヤ ニ オケル コンゴウ コンレン セイケイ ソウサ ノ ショウカイ コムギコ カコウ ショクヒン オ チュウシン ニ
- Introduction of mixing, kneading, and forming operations in processed food: mainly the flour processed food
- 特集 混合・混練・成形プロセスの概要とその最新技術
- トクシュウ コンゴウ コンレン セイケイ プロセス ノ ガイヨウ ト ソノ サイシン ギジュツ
Search this article
Journal
-
- 粉体技術 / 日本粉体工業技術協会「粉体技術」編集委員会 編
-
粉体技術 / 日本粉体工業技術協会「粉体技術」編集委員会 編 3 (8), 40-51, 2011-08
京都 : 日本粉体工業技術協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1524232505871017088
-
- NII Article ID
- 40018939012
-
- NII Book ID
- AA12371300
-
- ISSN
- 18833292
-
- NDL BIB ID
- 11189708
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP5(科学技術--化学・化学工業--化学工学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles