Protease production in continuous cultre by salt tolerant Aspergillus oryzae
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- Fukushima,Yaichi
- Kikkoman Soy Sauce Research Laboratory
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- Ito,Harumichi
- Kurita Central Laboratories
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- Fukase,Tetsuro
- Kurita Central Laboratories
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- Motai,Hiroshi
- Kikkoman Soy Sauce Research Laboratory
Bibliographic Information
- Other Title
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- 560 耐塩性麹菌によるプロテアーゼの連続生産 : Carbon-limited chemostat cultureによる培養条件と酵素組成について
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Journal
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- 日本醗酵工学会大会講演要旨集
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日本醗酵工学会大会講演要旨集 昭和61年度 207-, 1986-11-17
日本醗酵工学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1540009770362988416
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- NII Article ID
- 110002903785
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- NII Book ID
- AN00350790
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- Text Lang
- ja
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- Data Source
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- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles