【10/4更新】2022年4月1日からのCiNii ArticlesのCiNii Researchへの統合について

大学生の食意識と調理技術向上を目指した教育内容の検討

書誌事項

タイトル別名
  • A Study on Educational Contents for Improving College Students’ Awareness of Food and Their Cooking Skills

抄録

A questionnaire survey was conducted on contents of cooking exercises for improving college students’ awareness of food and their cooking skills. Students who are active in kitchen knife exercise at home take breakfast every morning and their breakfasts are complete with staple food, main dish, and side dishes. Therefore, the educational contents to encourage students to increase the frequency of positive and continuous home cooking may possibly lead to improvement of students’ awareness of food.

収録刊行物

被引用文献 (0)*注記

もっと見る

参考文献 (0)*注記

もっと見る

関連論文

もっと見る

関連研究データ

もっと見る

関連図書・雑誌

もっと見る

関連博士論文

もっと見る

関連プロジェクト

もっと見る

関連その他成果物

もっと見る

詳細情報

  • CRID
    1050564287558803072
  • ISSN
    2188-4110
  • Web Site
    http://id.nii.ac.jp/1464/00000038/
  • 本文言語コード
    ja
  • 資料種別
    departmental bulletin paper
  • データソース種別
    • IRDB
ページトップへ