【7/12更新】2022年4月1日からのCiNii ArticlesのCiNii Researchへの統合について

BCC Grain Formation Triggered by Miscibility Jump on Temperature Drop

  • Akifumi Matsushita
    Department of Materials Science and Engineering, Nagoya Institute of Technology, Gokiso-cho, Showa-ku, Nagoya, Aichi 466-8555, Japan
  • Shigeru Okamoto
    Department of Materials Science and Engineering, Nagoya Institute of Technology, Gokiso-cho, Showa-ku, Nagoya, Aichi 466-8555, Japan
  • Eiko Tamura
    Department of Macromolecular Science, Graduate School of Science, Osaka University, 1-1 Machikaneyama-cho, Toyonaka, Osaka 560-0043, Japan
  • Tadashi Inoue
    Department of Macromolecular Science, Graduate School of Science, Osaka University, 1-1 Machikaneyama-cho, Toyonaka, Osaka 560-0043, Japan

収録刊行物

  • Macromolecules

    Macromolecules 48 (6), 1813-1823, 2015-03-02

    American Chemical Society (ACS)

被引用文献 (0)

もっと見る

参考文献 (43)

もっと見る

関連論文

もっと見る

関連研究データ

もっと見る

関連図書・雑誌

もっと見る

関連博士論文

もっと見る

関連プロジェクト

もっと見る

関連その他成果物

もっと見る

詳細情報

ページトップへ