Effect of health consciouness on the consumption of olive oil in Japan using an experimental auction approach
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- べんたいえぶ せいふぃでぃん
- 研究代表者
- 九州大学
研究課題情報
- 体系的番号
- JP21K14926 (JGN)
- 助成事業
- 科学研究費助成事業
- 資金配分機関情報
- 日本学術振興会(JSPS)
科研費情報
- 研究課題/領域番号
- 21K14926
- 研究種目
- 若手研究
- 配分区分
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- 基金
- 審査区分/研究分野
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- 小区分41010:食料農業経済関連
- 研究機関
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- 九州大学
- 研究期間 (年度)
- 2021-04-01 〜 2023-03-31
- 研究課題ステータス
- 完了
- 配分額*注記
- 650,000 円 (直接経費: 500,000 円 間接経費: 150,000 円)
研究概要
In this research, an experimental auction will be conducted where participants will place bids for a product in an attempt to win it and eventually pay for it. This auction will be conducted several times with one difference each time. the difference will be the first round (training round where participants learn about the experimental auctions). By using different training rounds, we will understand how each one can affect the willigness to pay of the participants for the same prodcut.