書誌事項
- タイトル別名
-
- Relationship between food ingredients that affect the activity of GAD67 and taste transmission : Evaluation of the effect of food ingredients in herbs on the taste sensation
- GAD67 ノ カッセイ ニ エイキョウ オ アタエル ショクヒン セイブン ト ミカク ノ デンタツ ト ノ カンレン : ハーブ ニ フクマレル ショクヒン セイブン ノ ミカク エ ノ エイキョウ ヒョウカ
この論文をさがす
収録刊行物
-
- 美作大学紀要
-
美作大学紀要 (45), 1-7, 2012
美作大学
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001202538034944
-
- NII論文ID
- 120006304922
- 40019234316
-
- NII書誌ID
- AA11940047
-
- ISSN
- 13494325
-
- NDL書誌ID
- 023593895
-
- 本文言語コード
- ja
-
- 資料種別
- departmental bulletin paper
-
- データソース種別
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN