牛乳と食品添加物からのカルシウム、リン摂取がカルシウム、リンの恒常性および骨代謝に与える影響の違い
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ギュウニュウ ト ショクヒン テンカブツ カラ ノ カルシウム リン セッシュ ガ カルシウム リン ノ コウジョウセイ オヨビ コツ タイシャ ニ アタエル エイキョウ ノ チガイ
- Different Effects of Calcium and Phosphorus Intake from Milk or Food Additives on Calcium and Phosphorus Homeostasis and Bone Turnover
Search this article
Journal
-
- 女子栄養大学 栄養科学研究所年報
-
女子栄養大学 栄養科学研究所年報 16 85-91, 2010-11-30
女子栄養大学栄養科学研究所
- Tweet
Details
-
- CRID
- 1050001202671862912
-
- NII Article ID
- 110009462379
-
- NII Book ID
- AN10450259
-
- ISSN
- 09195335
-
- NDL BIB ID
- 10974834
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles