Bibliographic Information
- Other Title
-
- ドーナツ ノ トクセイ ニ オヨボス カクシュ トウシツ オヨビ デンプン ノ エイキョウ
- Ef fects of various carbohydrates and starches on the properties of doughnut
Search this article
Abstract
application/pdf
Journal
-
- 兵庫教育大学研究紀要 : 学校教育・幼年教育・教育臨床・障害児教育・言語系教育・社会系教育・自然系教育・芸術系教育・生活・健康系教育・総合学習系教育
-
兵庫教育大学研究紀要 : 学校教育・幼年教育・教育臨床・障害児教育・言語系教育・社会系教育・自然系教育・芸術系教育・生活・健康系教育・総合学習系教育 43 111-120, 2013-09
社町 (兵庫県) : 兵庫教育大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001335868435584
-
- NII Article ID
- 120005350497
-
- NII Book ID
- AA11984789
-
- ISSN
- 13493981
-
- HANDLE
- 10132/4105
-
- NDL BIB ID
- 024957925
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles