The Relations between the Concentration of Seasonings and the Deliciousness: The Constract between College Students and the Elderly
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 調味料の濃度とおいしさの関係 - 大学生と高齢者の比較 -
- チョウミリョウ ノ ノウド ト オイシサ ノ カンケイ - ダイガクセイ ト コウレイシャ ノ ヒカク -
Search this article
Journal
-
- 福岡教育大学紀要. 第五分冊, 芸術・保健体育・家政科編
-
福岡教育大学紀要. 第五分冊, 芸術・保健体育・家政科編 (67), 105-111, 2018-03-09
福岡教育大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001337426917248
-
- NII Article ID
- 120006415926
-
- NII Book ID
- AN00215831
-
- HANDLE
- 10780/1994
-
- NDL BIB ID
- 028956780
-
- ISSN
- 02863243
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles