Appropriate Import Level of Food, Stability of Food Supply and the Role of Domestic Food Production : A Case Study of Japan
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食料の適正輸入水準, 食料の安定的な確保と国内食料生産の役割
- ショクリョウ ノ テキセイ ユニュウ スイジュン,ショクリョウ ノ アンテイテキ ナ カクホ ト コクナイ ショクリョウ セイサン ノ ヤクワリ
Search this article
Journal
-
- 創価経済論集
-
創価経済論集 42 (1/2/3/4), 31-54, 2013-03-31
創価大学経済学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001337726915968
-
- NII Article ID
- 120005342406
-
- NII Book ID
- AN00133883
-
- HANDLE
- 10911/3821
-
- NDL BIB ID
- 024720560
-
- ISSN
- 03883027
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN