The Flow Characteristics of Emulsion:Heat-treated Carp Myosin with Triolein
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 加熱処理コイ筋肉ミオシンとトリオレインのエマルションの流動特性
- カネツ ショリ コイ キンニク ミオシン ト トリオレイン ノ エマルション
Search this article
Abstract
記事分類: 食品工学--水産食品
Journal
-
- 北海道大學水産學部研究彙報 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Hokkaido University
-
北海道大學水産學部研究彙報 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Hokkaido University 37 (4), 326-331, 1986-11
北海道大学水産学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001338606295040
-
- NII Article ID
- 120000973118
-
- NII Book ID
- AN00230314
-
- ISSN
- 00183458
-
- HANDLE
- 2115/23935
-
- NDL BIB ID
- 3120139
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles