Detection of Enterotoxigenic Clostridium perfringens in Seafood by Polymerase Chain Reaction Procedure
Bibliographic Information
- Other Title
-
- Polymerase Chain Reaction法による海産食品からのエンテロトキシン産生ウェルシュ菌の検出
- Polymerase Chain Reactionホウ ニ ヨル カイサン ショクヒン カラ ノ エンテロトキシン サンセイ ウェルシュキン ノ ケンシュツ
Search this article
Journal
-
- 北海道大學水産學部研究彙報 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Hokkaido University
-
北海道大學水産學部研究彙報 = Bulletin of the Faculty of Fisheries, Hokkaido University 50 (1), 33-43, 1999-03
北海道大学水産学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001338654903936
-
- NII Article ID
- 110000341407
-
- NII Book ID
- AN00230314
-
- ISSN
- 00183458
-
- HANDLE
- 2115/24182
-
- NDL BIB ID
- 4694509
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles