プリンスメロンの成熟に伴う化学成分の変化および正常果と発酵果との比較
Bibliographic Information
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- プリンスメロン ノ セイジュク ニ トモナウ カガク セイブン ノ ヘンカ オ
- Some Changes in Chemical Constituents Occurring in Accordance with the Ripening of 'Prince' Melon Fruits and Comparison of the Fermented Fruits with the Normal Ones
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Abstract
記事分類: 農林水産学--農産--作物および栽培--園芸作物および栽培--果樹 ; 食品工学--園芸食品
Journal
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- 鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
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鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University 34 29-37, 1984-03
鹿児島大学
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050001338880231296
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- NII Article ID
- 110004993264
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- NII Book ID
- AN00040603
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- ISSN
- 04530845
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- NDL BIB ID
- 2987716
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles