旧式焼酎の高酸度醪のモデル実験について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- キュウシキ ショウチュウ ノ コウ サンド モロミ ノ モデル ジッケン ニ
- Modelling Experiments of Shochu-Moromi in Possession of High Acidity
Search this article
Abstract
記事分類: 化学・化学工業--醗酵・微生物工学--酒類・アルコール
Journal
-
- 鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
-
鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University 36 99-109, 1986-03
鹿児島大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050001338883137664
-
- NII Article ID
- 110004993324
-
- NII Book ID
- AN00040603
-
- ISSN
- 04530845
-
- NDL BIB ID
- 3081809
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles