温度的性質を標的とする焼酎こうぼの改良-1-焼酎こうぼおよびタプイこうぼのプロトプラスト形成について
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- 温度的性質を標的とする焼酎こうぼの改良 : I.焼酎こうぼおよびタプイこうぼのプロトプラスト形成について
- オンドテキ セイシツ オ ヒョウテキ ト スル ショウチュウコウボ ノ カイリ
- A Contribution to the Breeding of Shochu-Yeasts of Thermotolerancy in Alcohol-Fermentation and Growth : I. On the Protoplast-Formation of Shochu-Yeasts and Tapuy-Yeasts
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Abstract
記事分類: 化学・化学工業--醗酵・微生物工学--酒類・アルコール
Journal
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- 鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
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鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University 37 197-206, 1987-03
鹿児島大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050001338883142144
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- NII Article ID
- 110004993366
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- NII Book ID
- AN00040603
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- ISSN
- 04530845
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- NDL BIB ID
- 3132228
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles