On proteolysis of rice protein in Sake brewing utilizing enzyme preparations Part 1:Selection of protease
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 酵素剤利用清酒製造におけるタンパク質の分解 (第1報)酵素剤の選択
- コウソザイ リヨウ セイシュ セイゾウ ニ オケル タンパクシツ ノ ブンカイ
Search this article
Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
Journal
-
- THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences
-
THE BULLETIN OF KOCHI WOMEN'S UNIVERSITY Series of Natural Sciences 28 21-32, 1980-03-25
高知女子大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050005888418160128
-
- NII Article ID
- 40001233454
- 120006920293
-
- NII Book ID
- AN00083399
-
- ISSN
- 04522486
-
- NDL BIB ID
- 2173012
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles