Bibliographic Information
- Other Title
-
- オンス ミカン カヒ ヨリ シハン コウソザイ ノ ショリ ニヨル ペクチン
- Preparation of Pectin from Satsuma Mandarin Peel by Its Maceration Treatment with Commercial Enzyme Preparations
- ウンシュウ ミカン カヒ ヨリ シハン コウソザイ ノ ショリ ニヨル ペクチン ノ チョウセイ
Search this article
Abstract
application/pdf
論文(Article)
Journal
-
- 佐賀大學農學彙報 / 佐賀大學
-
佐賀大學農學彙報 / 佐賀大學 49 17-25, 1980-11
佐賀大学農学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050005987785170688
-
- NII Article ID
- 110000452123
- 120006991571
-
- NII Book ID
- AN00096696
-
- ISSN
- 05812801
-
- NDL BIB ID
- 2197707
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles