Recent advances on biological functions of peptides and amino acid derivatives in fermented products using Aspergillus starter
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- 麹発酵により生じたペプチドおよびアミノ酸代謝物の機能
- コウジ ハッコウ ニ ヨリ ショウジタ ペプチド オヨビ アミノサン タイシャブツ ノ キノウ
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- 日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan
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日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan 117 (1), 6-17, 2022-01
東京 : 日本醸造協会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050016494531050240
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- NII Article ID
- 40022812286
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- NII Book ID
- AN10034389
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- ISSN
- 09147314
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- NDL BIB ID
- 031952855
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- journal article
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles