An evolutionary view of vanillylamine synthase 𝘗AMT, a key enzyme of capsaicinoid biosynthesis pathway in chili pepper
-
- 日下, 宏和
- Graduate School of Agriculture, Kyoto University
-
- 中里, 彩夏
- Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Josai University
-
- 佐野, 香織
- Department of Chemistry, Faculty of Science, Josai University
-
- 古旗, 賢二
- Graduate School of Pharmaceutical Sciences, Josai University
-
- 大野, 翔
- Graduate School of Agriculture, Kyoto University
-
- 土井, 元章
- Graduate School of Agriculture, Kyoto University
-
- 田中, 義行
- Graduate School of Agriculture, Kyoto University
抄録
トウガラシだけが辛味成分カプサイシンを作るメカニズムの一端を解明. 京都大学プレスリリース. 2023-12-22.
収録刊行物
-
- The Plant Journal
-
The Plant Journal 117 (5), 1453-1465, 2024-03
Wiley
- Tweet
キーワード
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1050017887577193344
-
- ISSN
- 1365313X
- 09607412
-
- HANDLE
- 2433/287099
-
- 本文言語コード
- en
-
- 資料種別
- journal article
-
- データソース種別
-
- IRDB