書誌事項
- タイトル別名
-
- ショクヒン ノ カネツ ヨウシュツエキ チュウ ノ アミノサン ガンリョウ ニ カンスル ケンキュウ ニクルイ ノ カネツ ヨウシュツエキ チュウ ノ アミノサン ガンリョウ ニ ツイテ
- A Study on Amino Acids Content in the Hot Water Extracted from hoods ―On the Amino Acids Content from Meat―
この論文をさがす
抄録
The qualitative and quantitative analysis of the amino acids in the hot water extracted from meat have bssn made through the use of the paper chromatography and photoelectric photometer. We found asparatic acid, glutamic acid, glycine, lysine, glutamine, alanine, histidine, proline, valine and leucine in the extract.
収録刊行物
-
- 奈良学芸大学紀要. 自然科学
-
奈良学芸大学紀要. 自然科学 12 78-82, 1964-02-29
奈良学芸大学
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282812537978496
-
- NII論文ID
- 120002139399
-
- NII書誌ID
- AN00181015
-
- ISSN
- 03693937
-
- NDL書誌ID
- 9139238
-
- 本文言語コード
- ja
-
- 資料種別
- departmental bulletin paper
-
- データソース種別
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles