書誌事項
- タイトル別名
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- Enhancement of Serum Adiponectin Level by Ingestion of Dried-bonito Broth in Humans
- カツオ ダシ セッシュ ニ ヨル ケッチュウ アディポネクチン ノウド ノ ジョウショウ : イブスキシ 「 チイキショクザイ ノ ケンコウ ニ オヨボス キノウセイ コウカ ケンキュウ イタク ジギョウ 」 ニ ヨル ケンショウ
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抄録
In our previous report, it was suggested the daily ingestion of dried-bonito broth might increase the blood adiponectin level. To revalidate this observation, 54 healthy Ibusuki citizen subjects ingested dried-bonito broth for 62 days twice after an interval for 64 days. Measurement of body composition and blood biochemical parameters were performed before and after each ingestion period. The serum adiponectin level after the each ingestion period were significantly higher than that before the ingestion. This study may clarify that the reproducibility of enhanced basal metabolism and prevention against lifestyle-related diseases by the daily ingestion of dried-bonito broth.
収録刊行物
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- 鹿児島女子短期大学紀要
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鹿児島女子短期大学紀要 52 1-4, 2017
鹿児島女子短期大学
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1050282812593287040
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- NII論文ID
- 120006029479
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- NII書誌ID
- AN10553637
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- ISSN
- 02868970
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- NDL書誌ID
- 028024942
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- 本文言語コード
- ja
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- 資料種別
- departmental bulletin paper
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- データソース種別
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles