Instruction of the Menu Planning for the Student : Examination of the Practical Use Method of a Recipe Site
Bibliographic Information
- Other Title
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- 学生に対する献立作成の指導 : レシピサイトの活用方法の検討 (学校法人青森田中学園創立70周年記念号)
- ガクセイ ニ タイスル コンダテ サクセイ ノ シドウ : レシピサイト ノ カツヨウ ホウホウ ノ ケントウ
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Journal
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- 青森中央短期大学研究紀要 = The journal of Aomori ChŨo Junior College
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青森中央短期大学研究紀要 = The journal of Aomori ChŨo Junior College (30), 39-44, 2017-03
青森中央短期大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050282812725137024
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- NII Article ID
- 120006517558
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- NII Book ID
- AN00363963
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- ISSN
- 09118829
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- NDL BIB ID
- 028291419
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles