Possibility of the caries prevention with the fermented foods(2). : Soybean miso and Fermented milk (Yogurt)
Bibliographic Information
- Other Title
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- 発酵食品による齲蝕予防の可能性 その2 : 豆味噌、発酵乳(ヨーグルト)
- ハッコウ ショクヒン ニ ヨル ウショク ヨボウ ノ カノウセイ(ソノ 2)マメ ミソ 、 ハッコウニュウ(ヨーグルト)
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Description
P(論文)
Journal
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- Review of Aichi Gakusen University and College
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Review of Aichi Gakusen University and College (52), 1-5, 2017-12
岡崎 : 愛知学泉大学 ; 2003-2018
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Keywords
Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050282813276449024
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- NII Article ID
- 120006415742
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- NII Book ID
- AA11896036
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- ISSN
- 13490567
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- NDL BIB ID
- 028864892
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
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