Reduction of amines in soy sause by cleaning and sterilization of production facilities and utilizaton of lactic acid bacteria starter
Bibliographic Information
- Other Title
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- 設備の洗浄・殺菌および乳酸菌スターター添加による醤油中のアミン低減化
- セツビ ノ センジョウ ・ サッキン オヨビ ニュウサンキン スターター テンカ ニ ヨル ショウユチュウ ノ アミン テイゲンカ
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Journal
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- 日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan
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日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan 112 (3), 179-192, 2017-03
東京 : 日本醸造協会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050282813742503936
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- NII Article ID
- 40021140138
- 220000154353
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- NII Book ID
- AN10034389
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- ISSN
- 09147314
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- NDL BIB ID
- 028063816
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- journal article
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles