Effects of Replacement with Trehalose and Freeze-dried Ulva pertusa Powder on Textural Changes in Rice Flour Bread
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トレハロースと凍結乾燥アナアオサ粉の置換が米粉パンの力学的物性変化に及ぼす影響
- トレハロース ト トウケツ カンソウ アナアオサフン ノ チカン ガ ビゼフン パン ノ リキガクテキ ブッセイ ヘンカ ニ オヨボス エイキョウ
Search this article
Journal
-
- 名古屋女子大学紀要. 家政・自然編, 人文・社会編
-
名古屋女子大学紀要. 家政・自然編, 人文・社会編 (61), 47-56, 2015-03
名古屋 : 名古屋女子大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050282813758350592
-
- NII Article ID
- 120005619463
-
- NII Book ID
- AA12530109
-
- ISSN
- 21857962
-
- NDL BIB ID
- 026676878
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles