中国産澱粉-2-馬蹄粉および藕粉について
Bibliographic Information
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- 中国産澱粉(II) : 馬蹄粉および藕粉について
- チュウゴクサン デンプン 2 バテイ フン オヨビ グウフン ニ ツイテ
- Starches in China (II) : Some properties of Chinese water-chestnut strch and lotus root starch
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記事分類: 化学・化学工業--糖・でん粉
Journal
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- 鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
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鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University 38 63-67, 1988-03
鹿児島大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050282813856947968
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- NII Article ID
- 110004993375
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- NII Book ID
- AN00040603
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- ISSN
- 04530845
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- NDL BIB ID
- 3183682
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles