Production of nanocellulose by a novel acetic acid bacterium from a fruit and its application
Bibliographic Information
- Other Title
-
- フルーツ由来新奇酢酸菌によるナノセルロースの合成とその応用
- フルーツ ユライ シンキ サクサンキン ニ ヨル ナノセルロース ノ ゴウセイ ト ソノ オウヨウ
Search this article
Journal
-
- 日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan
-
日本醸造協会誌 = Journal of the Brewing Society of Japan 114 (9), 540-549, 2019-09
東京 : 日本醸造協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050287462784741632
-
- NII Article ID
- 40022026601
-
- NII Book ID
- AN10034389
-
- ISSN
- 09147314
-
- NDL BIB ID
- 029993118
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles
- KAKEN