書誌事項
- タイトル別名
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- <Materials>A New Product Developed by Academia-Industry Collaboration: Kindai Mikan in Ponzu(Ponzu Sauce Containing Kindai Orange)
- サンガク レンケイ シン ショウヒン : Kindai Mikan in Ponzu(キンダイミカンシヨウポンス)
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抄録
[抄録]「Kindai Mikan in Ponzu(近大みかん使用ぽん酢) 」を紹介する。近畿大学短期大学部開講の専門科目II「マーケティング論1・2」で発案し、企業と協働して開発を進め、実際に販売している商品である。原料として近畿大学附属湯浅農場産の近大みかんを使用し、株式会社浜田屋本店が製造した。学生が、発想から商品名やラベルデザインを手がけている。[Abstract]This document reports a “ Kindai Mikan in Ponzu(soy sauce with Kindai orange juice). ” The students attending “ Marketing1・2 ” lectures at Junior Collage of Kindai University developed the sauce in collaboration with a company and brought onto market. Hamadaya-honten processed the sauce containing Kindai orange harvested in Kindai Yuasa Farm. The students also created the product’s name and label design.
Departmental Bulletin Paper
収録刊行物
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- 近畿大学短大論集
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近畿大学短大論集 54 (1), 35-37, 2021-12
近畿大学短期大学部
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1050290958104750464
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- NII論文ID
- 120007188554
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- NII書誌ID
- AN00064011
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- ISSN
- 03867048
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- NDL書誌ID
- 032022049
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- 本文言語コード
- ja
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- 資料種別
- departmental bulletin paper
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- データソース種別
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles