Effects of Sesame milk and milk on the Rheological Properties of Kudzu starch gel, Rice powder gel and their mixed gel
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 葛・米粉ゲルのレオロジー特性に及ぼすゴマ乳及び牛乳添加の影響
- クズ ・ ビゼフン ゲル ノ レオロジー トクセイ ニ オヨボス ゴマニュウオヨビ ギュウニュウ テンカ ノ エイキョウ
Search this article
Description
application/pdf
Journal Article
Journal
-
- 人間生活学研究
-
人間生活学研究 5 43-51, 2014-03
新潟人間生活学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050564287990251008
-
- NII Article ID
- 120006584427
-
- NII Book ID
- AA12585279
-
- ISSN
- 18848591
-
- NDL BIB ID
- 025440308
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- journal article
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles