Bibliographic Information
- Other Title
-
- 食文化要素からみた近江・伊賀・伊勢三国国境地帯の意義 : 淡水魚貝類摂取と正月の行事食を指標にして
- ショクブンカ ヨウソ カラ ミタ オウミ イガ イセ 3コク コッキョウ チタ
- ショクブンカ ヨウソ カラ ミタ オウミ イガ イセ サンゴク コッキョウ チタイ ノ イギ タンスイ ギョカイルイ セッシュ ト ショウガツ ノ ギョウジショク オ シヒョウ ニ シテ
- Implication of Historical Boundary Zone among Ohmi, Iga and Ise Province in the Light of Food Culture Elements : with the Special Reference to Freshwater Fish and the New Year's Food
Search this article
Abstract
type:Departmental Bulletin Paper
identifier:滋賀大学教育学部紀要, 人文科学・社会科学・教育科学, 第41号, pp.283-301
Journal
-
- 滋賀大学教育学部紀要, 人文科学・社会科学・教育科学
-
滋賀大学教育学部紀要, 人文科学・社会科学・教育科学 41 283-301, 1991
滋賀大学教育学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050564288395168000
-
- NII Article ID
- 110000457392
-
- NII Book ID
- AN00101118
-
- ISSN
- 05830044
-
- NDL BIB ID
- 3434172
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles