Bibliographic Information
- Other Title
-
- Effects of Physical and Chemical Factors on the Quality and the Aerobic Stability after Opening in a Fermented Total Mixed Ration
- ブツリテキ オヨビ カガクテキ ヨウイン ガ ハッコウ TMR ノ ヒンシツ ト カイフウゴ ノ コウキテキ アンテイセイ ニ オヨボス エイキョウ
Search this article
Abstract
論文(Article)
Journal
-
- 山形大学紀要.農学=Bulletin of the Yamagata Unibersity.Agricultural science
-
山形大学紀要.農学=Bulletin of the Yamagata Unibersity.Agricultural science 17 (2), 135-152, 2015-02-10
山形大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050564288442694656
-
- NII Article ID
- 120005676811
-
- NII Book ID
- AN00243054
-
- ISSN
- 05134676
-
- NDL BIB ID
- 026291417
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles