A Study of the Teaching Method about the Sustainable Meal Planning for Senior High School Students : Comparison of the Learning about "Ichiju Sansai" and "Ichiju Issai"
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 高等学校家庭科における持続可能な献立作成の指導に関する一考察 : 一汁三菜と一汁一菜の献立作成の比較
- コウトウ ガッコウ カテイカ ニ オケル ジゾク カノウ ナ コンダテ サクセイ ノ シドウ ニ カンスル イチ コウサツ : イチジュウ サン サイ ト イチジュウイッサイ ノ コンダテ サクセイ ノ ヒカク
Search this article
Journal
-
- 名古屋女子大学紀要. 家政・自然編, 人文・社会編
-
名古屋女子大学紀要. 家政・自然編, 人文・社会編 (64), 27-37, 2018-03
名古屋女子大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050564288735096192
-
- NII Article ID
- 120006486220
-
- NII Book ID
- AA12530109
-
- ISSN
- 21857962
-
- NDL BIB ID
- 028914313
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles