Bibliographic Information
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- 甘藷より分離したBacillus属のマセレーション酵素について(第1報) : Bacillus sp.KYS-7によるマセレーション酵素の生産とその2,3の性質
- カンショ ヨリ ブンリシタ Bacillusゾク ノ マセレーション コウソ
- Studies on Macerating Enzyme of the Bacillus sp. Isolated from Sweet Potatoes : Part 1. Production of Macerating Enzyme by Bacillus sp. KYS-7 and Its Properties
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Abstract
記事分類: 化学・化学工業--糖・でん粉
Journal
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- 鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University
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鹿兒島大學農學部學術報告=Bulletin of the Faculty of Agriculture, Kagoshima University 37 89-98, 1987-03
鹿児島大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050564288831448832
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- NII Article ID
- 110004993353
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- NII Book ID
- AN00040603
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- ISSN
- 04530845
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- NDL BIB ID
- 3132648
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- departmental bulletin paper
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- Data Source
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- IRDB
- NDL
- CiNii Articles