Bibliographic Information
- Other Title
-
- ユシ ノ カサンカ ブッカ ソクテイ ニ オイテ 、 ソクテイ ジョウケン ガ ソクテイチ ニ アタエル エイキョウ ニ ツイテ : デンイサ テキテイホウ
- The influence of measurement conditions on peroxide values of edible oil and fats: potentiometric method
Search this article
Journal
-
- 岩手県立大学盛岡短期大学部研究論集 = Bulletin of Morioka Junior College Iwate Prefectural University
-
岩手県立大学盛岡短期大学部研究論集 = Bulletin of Morioka Junior College Iwate Prefectural University 22 1-7, 2020-03-01
岩手県立大学盛岡短期大学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1050566774743127808
-
- NII Article ID
- 120006845127
-
- NII Book ID
- AA11516689
-
- ISSN
- 13489720
-
- NDL BIB ID
- 030341345
-
- Text Lang
- ja
-
- Article Type
- departmental bulletin paper
-
- Data Source
-
- IRDB
- NDL
- CiNii Articles