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Development of wakoucha produced in Yamaguchi Prefecture using certain characteristic flavor : Effect of withering on tea leaves in wakoucha manufacturing process
Bibliographic Information
- Other Title
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- 特徴的な香味を活かした山口県産和紅茶の開発 : 和紅茶製造における萎凋の影響
- トクチョウテキ ナ コウミ オ イカシタ ヤマグチケンサン ワ コウチャ ノ カイハツ : ワ コウチャ セイゾウ ニ オケル イチョウ ノ エイキョウ
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Journal
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- 山口県産業技術センター研究報告 = Report of Yamaguchi Prefectural Industrial Technology Institute
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山口県産業技術センター研究報告 = Report of Yamaguchi Prefectural Industrial Technology Institute (30), 26-28, 2018-11
宇部 : 山口県産業技術センター
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1050567903433681536
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- NII Article ID
- 40021816940
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- NII Book ID
- AA11510092
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- ISSN
- 1345210X
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- NDL BIB ID
- 029528361
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- Text Lang
- ja
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- Article Type
- journal article
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- Data Source
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- IRDB
- NDL Search
- CiNii Articles